Grand Prix Times and Classes

Weekend Schedule

Saturday

Sign-up Open – 8:30AM

Riders Meeting – 9:15AM

Big Bike Practice – 9:30 – 10:00

Youth Practice – 10:10 – 10:40

  • Race 1 – Moto 1 – 11:00AM – 30 Min
    • Sportsman Amateur/Amateur +40/Vintage
  • Race 2 – Moto 1 – 11:40AM – 30 Min
    • Sportsman Expert/Intermediate/Schoolboy
  • Race 3 – Moto 1 – 12:20PM – 20 Min
    • 50cc Jr 4-6/50cc Sr 7-8
  • Race 4 – Moto 1 – 12:50PM – 20 Min
    • 50cc Injector 4-8/50cc Multi-Speed 4-8
  • Race 5 – Moto 2 – 1:20PM – 30 Min
    • Sportsman Amateur/Amateur +40/Vintage
  • Race 6 – Moto 2 – 2:00PM – 30 Min
    • Sportsman Expert/Intermediate/Schoolboy
  • Race 7 – Moto 1 – 2:40PM – 30 Min
    • Ladies A/Ladies B/Ladies +30
  • Race 8 – Moto 1 – 3:20PM – 30 Min
    • 85cc Jr 7-11/85cc Sr 12-15/Girls Sr 12-16
  • Race 9 – Moto 1 – 4:00PM – 30 Min
    • 65Jr 7-9/65Sr 10-11/Girls Jr 9-12

Sunday

Sign-up Open – 7:00AM

Riders Meeting – 7:45AM

Big Bike Practice – 8:00 – 8:30

Youth Practice – 8:40 – 9:10

  • Race 1 – Moto 1 – 9:30AM – 30 Min
    • C +30/C +40/Junior/Ladies
  • Race 2 – Moto 1 – 10:10AM – 25 Min
    • B Short/+50/C
  • Race 3 – Moto 1 – 10:50AM – 25 Min
    • 50cc Open
  • Race 4 – Moto 2 – 11:25AM – 30 Min
    • C +30/C +40/Junior/Ladies
  • Race 5 – Moto 2 – 12:05PM – 25 Min
    • B Short/+50/C
  • Race 6 – Moto 1 – 12:45PM – 40 Min
    • 85cc Open
  • Race 7 – Moto 1 – 1:35PM – 30 Min
    • B /B +35/+45
  • Race 8 – Moto 1 – 2:15PM – 40 Min
    • Pro/A/A +45
  • Race 9 – Moto 1 – 3:05PM – 25 Min
    • 65cc Open/Girls Open
  • Race 10 – Moto 2 – 3:40 – 30 Min
    • B /B +35/+45
  • Race 11 – Moto 2 – 4:20 – 40 Min
    • Pro/A/A +45